View Single Post
Vechi 06.10.2012, 19:56:10
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Dna Nutucutu : Nu mai FALSIFICAȚI citate !! Ar trebui sa-i cereti scuze lui Cătălin și nouă tuturor. Ce mai manevre, ca să nu zic lipsă de obraz si de maniere !
Stimata Doamna, nu am falsificat nici un citat; am spus eu insami ca AM FACUT O RECTIFICARE si am atras atentia asupra acestui lucru. Nu voi despica firul in 4.Daca v-ati simtit ofensata in vreun fel imi cer scuze si dumneavoastra si domnului Catalin si tuturor celor pe care i-am ofensat. Pe de alta parte, sunteti patimasa si cred asta va impiedica sa vedeti lucrurile asa cum sunt. Eu cred in ceea ce am scris, iar daca ati acceptat ca pe acest forum sa-si spuna si catolicii parerea atunci puteti fi siguri ca avem alte opinii.

Pe de alta parte Biserica Catolica il are in calendar pe sfantul Ioan Gura de Aur. Daca eu ma cert cu sora mea si nu mai vorbesc cu ea, iar ea merge la mormantul mamei, dar merg si eu, asta inseamna ca sora mea incearca sa-mi ia mama? Asa e si cu sfantul Ioan Gura de Aur. Pana la 1054 atat crestinii din estul Europei cat si cei din vest il cinsteau pe acest sfant. Dupa 1054 au continuat sa o faca, doar ca nu o mai fac impreuna, la aceiasi data si in aceleasi conditii.

Si nu in ultimul rand: de unde ati scos-o ca romano-catolicii nu-i inghit pe greco catolici? Mi se pare ca faceti niste afirmatii ciudate, bazate pe ce?

Last edited by nutucutu; 06.10.2012 at 20:03:04.
Reply With Quote