Subiect: dar voi
View Single Post
Vechi 20.10.2007, 18:09:34
OvidiuO OvidiuO is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
De acord cu "sa nu stie stanga ce face dreapta", dar eu personal cred ca Hartford a deschis acest topic nu pentru ca sa ne laudam, ci pur si simplu sa facem un schimb de experienta. Si inca ceva, cred ca mai rau este sa faci pe smeritul, decat sa spui ca ai facut un bine cuiva, atunci cand esti intrebat despre asta.
Smerenia este tocmai a nu te gandi ce fapte mari si multe ai facut tu. Ori daca le postezi pe aici, din oricare motiv, chiar inselator, cum este a celui ce a creat topicul, atunci zic io ca nu-i bine deloc.Cum spunea Urzicuta, Domnul nu trece cu vederea nici un pahar de apa care l-ai dat, nici macar un suspin. Nu sti ca daca spui faptele tale bune, nu ti le mai spune Dumnezeu ? Daca te smeresti, atunci Domnul nu inceteaza a te lauda inaintea tuturora.
Noi, trebuie sa uitam faptele noastre bune, ca sa luam plata in ceruri. Un topic din acesta nu ne face decat sa gresim si sa ne amagim noi asa putin ca...na, doar ce mare lucru, doar am fost intrebati, nu ne laudam aici. Dar daca privesti mai adanc, nu e vorba de lauda, ci de a uita de ele (faptele bune) ori asta nu ne ajuta spre uitare ci dimpotriva. Apoi schimbul de experienta....He - e simplu...am citit atatea in cartile sfinte si cred ca si de pe alte topicuri se pot desprinde o sumedenie de fapte bune.
Iertare daca gresesc.
Doamne ajuta !
Reply With Quote