View Single Post
Vechi 07.10.2012, 11:36:59
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Stii cum se zice, fiecare trage spuza pe turta lor.
A lor n-a existat, a nostru da..

Ca n-au reusit si altii sa obtina despagubiri - asta doar pentru ca n-au fost atat de uniti in spatele unei identitati recunoscute.

Si de obicei genocidul "intern" nu este despagubit. Din punctul lor de vedere si chiar international, Trasnistria si Basarabia au fost domeniile lor dupa al doilea razboi mondial.
NU am vorbit de despagubiri din partea rusilor, poate doar una MORALA. Poate ai auzit ca s-a tot vorbit de sapunul "facut" de nazisti din evrei. Ani de zile s-a vorbit de el, asta pana la inceputul anilor `90 cand statul Israel a recunoscut ca NU a existat asa ceva. TOTUL a fost o minciuna, dar familiile celor care au fost "facuti" sapun au primit despagubiri zeci de ani din partea Germaniei. E corect? E corect sa sustinem un holocaust care nu a fost? Poate nu stiai dar daca eu ies in piata publica din orasul meu si neg in gura mare existenta unirii din 1918 NU patesc nimic, poate o amenda pentru tulburarea linistii publice, dar daca neg holocaustul fac puscarie. Holocaust care NU poate fi dovedit cu documente decat 1%. Nu e cam putin? Atunci unde este corectitudinea?
Reply With Quote