View Single Post
Vechi 07.10.2012, 12:09:44
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Avioanele sunt o plăsmuire a minții voastre. Nu există așa ceva, nu se poate, e o gLuma.
Dragos, pe memoria Mandrake, stramoasa Frantuzoiaicei rpm-iste, o sa ma faci sa mor de ras! Frate, din cate inteleg, esti casatorit. Nu stiu daca ai copii (daca da, sa iti traiasca), dar si de ai, si de nu, tot vad in tine un genial posibil autor de carti umorsitice pentru copii, si nu numai, chiar pentru adulti stressati si stressanti, ca noi, cea mai mare parte dintre membrii forumului. Imi cer scuze pentru offtopic, si nu e deloc intr-o doara sau la misto.
In ce il priveste pe Florin, dar si pe simpaticul pucios, cred ca sunt cei mai tari utopisti din istorie. Pe bune, mai degraba cred ca ce scrie in seriile Robotii, Fundatia si Imperiul ale marelui Asimov se va implini aproape literal, decat sa cred ca stau pe o farfurie. De ce "sta" atmosfera lipita de Terra? Uite, Florin, iti dau raspunsul mistic arhetipal, unul din alea care plac obscurantistilor la nebunie: asa vrea Dumnezeu.
P. S. Dupa ce citesc astfel de topice, resimt ateismul, sau ma rog un val puternic de eclsioscripturoscepticism/mahie, ca pe un val de aer proaspat si racoros de munte pentru amaratul meu de creieras. Sincer, eclesiomahia si scripturoscepticismul meu ma apropie tot mai mult de un soi de ateism practic, a la fratele nostru Dumitru73, care din cate observ, da clasa tuturor misticilor care traiesc cu capul in nori, pardon, in scriptura.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 07.10.2012 at 12:14:53.