Citind dialogul asa-zis "intraconfesional" dintre UNNOOM si 666 iese la iveala o alta fata a antihristului 666, o fata parsiva, vicleana, ce denota adevaratele sale intentii si atitudinea mandra si superioara a celui care isi enunta pe acest forum "cautarile sincere dupa adevar".
Ce caracter mizerabil poate sa aiba acest "osutafaraunu":
"Ar fi interesant. De ce nu o faci pe un forum adventist (mai sunt și altele în afară de tin.ro), de ce tocmai pe acest forum ortodox? Având în vedere că niciunul din noi nu jucăm în această "echipă", nu știu la ce le-ar folosi..." (la ce ne-ar folosi noua, ortodocsilor).
"Am propus cam același lucru preopinenților mei ortodocși, adică să se "detașeze critic" de Sfinții Părinți și să pună bază doar pe Biblie. Ar fi interesant ce ar mai rămâne din ortodoxie în această situație. Dar tu nu ai de unde să cunoști aceste lucruri, ești mai nou pe aici..." Se crede un erou care ne tine piept singur impotriva tuturor pentru victoria "adevarului", desi in aproape toate cazurile i-am acceptat provocarea si i-am raspuns din Sf.Scriptura. Si au fost multe cazuri cand nu a mai avut ce sa raspunda. Nici nu mai stiu cum se poate dialoga cu un om care crede ca Sf.Scriptura este superioara Sf.Prooroci, adica cuvantul rostit de Sf.Prooroci este mai presus decat insusi Proorocul care l-a rostit. ABERATIE SECTARA! Cine oare nu poate sa observe aici idolatria Scripturilor?
"Dar încă o dată: nu aceasta e problema, lasă-i pe confrații noștri ortodocși să facă acea experiență, nu-i descuraja! De fapt, sincer să fiu, niciunul n-a avut încă curajul." Desi a recunoscut ca nici el nu a facut aceasta experienta a deconstructivismului, spune despre noi cu superioritate ca nu am avut nici noi curaj. Cata lasitate!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Last edited by Illuminatu; 07.10.2012 at 23:16:15.
|