View Single Post
Vechi 09.10.2012, 02:55:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De exemplu l-ai impins la inaintare pe par. Adrian desi el n-a zis ca vrea sa-i vada "starpiti" cum spui tu.
Si am zis eu ca a spus asta?? Unde?? Am zis ca nu ar fi o tragedie daca ar fi starpiti jidanii. Nu cred ca m-am referit ca le doresc eu moartea,la modul diabolic,asa cum expui tu. Nu poti omori nici un animal,dapai un om. Si toata legatura cu parintele a fost explicatia diferentei dintre evrei si jidani! Deja intinzi coarda prea mult cu interpretarile tale.

Citat:
Nu vad care ar fi argumentul aici.
Era o simpla intrebare. Daca acum Israelul are ~7 mil de locuitori (deci NU doar evrei),oare cati evrei erau in lume in anii '40 ? Daca nemtii au omorat 6 milioane... E o aberatie grosolana! Repet,nicio minte sanatoasa nu ar putea crede asa ceva! E ceva de genul cum incearca ungurii sa demonstreze ca Transilvania a fost a lor. Sunt muuulte de zis. He he,cerceteaza istoria,nu am eu cum sa reculeg si sa centralizez aici toate informatiile care le-am luat la cunostinta.

Citat:
Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine.
"avea ceva" se poate interpreta in multe feluri.
mai putin in felul tau cu "starpitul".
Am explicat mai sus,deja exagerezi cu interpretarile.

Citat:
Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura.
Cand i-a iertat Hristos? Poti veni cu vreun argument biblic? Desi cred ca ar fi mai potrivit sa raspunzi in sectiunea dedicata daca vrei sa continui discutia. Este si un topic Despre evrei.
Reply With Quote