Citat:
În prealabil postat de gheorghie
subscriu si eu la recomandarea facuta de Maica Siluana....am fost fumator aproape 6 ani dintre care 2 ani am fumat doar tigari pall mall rosu, uneori ajungeam si la 2 pachete pe zi. Dimineata nu era dimineata daca nu erau 2 tigari iar cafeaua sau berea nu era cea care trebuie daca nu erau minim 4-5 tigari... cartea Allen Car mi sa parut o prostie dar acuma observ ca am deja 2 ani si ceva de cand nu mai fumez si datorita ei si prietenii mei s-au lasat..
Doamne ajuta in lupta ta cu dependenta de tigari!
PS. cafeaua are gust mai bun acuma de cand nu mai fumez...
|
Slava Domnului pentru libertatea de tigari care ai obtinut-o ! Da, la inceput ti se pare o prostie - eu cand am citit din ea, am ajuns la 2 tigari si apoi am intrat in panica ca nebuna am zis ca "valeu, cum adica sa nu mai fumez NICIODATA? Si am fumat ca turcu, una dupa alta. O reiau acum + sfaturile care le-am primit pe parcurs, si Doamne- Ajuta
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica"
|