View Single Post
Vechi 10.10.2012, 13:26:36
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Illuminatu, am multe defecte, daca vrei iti mai dau si eu o lista pe langa cele pe care le-ai descoperit. Insa nu despre mine e vorba aici. Ce i-am spus lui Alin e valabil si pentru tine. Daca vrei discutii serioase, stapaneste-te si vorbeste serios, aducand idei serioase. Dar daca iti place doar sa te iei de om, poti vorbi singur; e un forum liber.
Asa este, e un forum liber.
Insa in momentul in care te-ai rupt de Biserica Ortodoxa, vietuind si facand prozeliti - in conceptia mea inselandu-i - problema devine pentru mine foarte grava.
Daca tu iti permiti sa glumesti pe seama acesteia si sa ne spui si noua, ortodocsilor, ca a fost "doar o gluma" imaginea mea despre tine devine una foarte plastica si poate fi regasita in Biblie; si anume aceea a unui catel care a inghitit o galusca pe nerasuflate, i s-a facut rau, s-a intors in curtea ortodoxiei si a vomitat-o, mandru ca galusca aceea a fost a lui, dupa care incepe s-o reingurgiteze.
Daca te-ai rupt de Biserica Ortodoxa, ce legaturi hlizite cu Biserica Ortodoxa iti mai poti permite?

Iar faptul ca ti le permiti denota seriozitatea cu care ai abordat ruptura de Biserica!
Problema e ca plecarea ta nu este lipsita de efecte. De aceste efecte asupra noastra, a ortodocsilor incerc eu sa ma feresc.

Si inca ceva: si eu am defecte, dar unele din ele sunt foarte greu de indepartat, insa cel putin imi dau seama de ele, le constientizez.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 10.10.2012 at 13:28:46.
Reply With Quote