Citat:
În prealabil postat de Doriana
Illuminatu, am multe defecte, daca vrei iti mai dau si eu o lista pe langa cele pe care le-ai descoperit. Insa nu despre mine e vorba aici. Ce i-am spus lui Alin e valabil si pentru tine. Daca vrei discutii serioase, stapaneste-te si vorbeste serios, aducand idei serioase. Dar daca iti place doar sa te iei de om, poti vorbi singur; e un forum liber.
|
Asa este, e un forum liber.
Insa in momentul in care te-ai
rupt de Biserica Ortodoxa, vietuind si facand prozeliti - in conceptia mea inselandu-i - problema devine pentru mine foarte grava.
Daca tu iti permiti sa glumesti pe seama acesteia si sa ne spui si noua, ortodocsilor, ca a fost "doar o gluma" imaginea mea despre tine devine una foarte plastica si poate fi regasita in Biblie; si anume aceea a unui catel care a inghitit o galusca pe nerasuflate, i s-a facut rau, s-a intors in curtea ortodoxiei si a vomitat-o, mandru ca galusca aceea a fost a lui, dupa care incepe s-o reingurgiteze.
Daca te-ai rupt de Biserica Ortodoxa, ce legaturi hlizite cu Biserica Ortodoxa iti mai poti permite?
Iar faptul ca ti le permiti denota seriozitatea cu care ai abordat
ruptura de Biserica!
Problema e ca plecarea ta nu este lipsita de efecte. De aceste efecte asupra noastra, a ortodocsilor incerc eu sa ma feresc.
Si inca ceva: si eu am defecte, dar unele din ele sunt foarte greu de indepartat, insa cel putin imi dau seama de ele, le constientizez.