View Single Post
Vechi 10.10.2012, 13:38:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Problema e ca plecarea ta nu este lipsita de efecte. De aceste efecte asupra noastra, a ortodocsilor incerc eu sa ma feresc.
Nu pari totusi sa te feresti, ci, cu mici exceptii, interventiile tale pe acest topic sunt tipete si jigniri fara sens. Te-ai gandit vreodata ca poate nu stii tot adevarul, sau cum au fost lucrurile, sau ca mai sunt si alti oameni afara de tine pe pamantul asta? Ca fiecare isi stie necazul pe unde a trecut si poate ca nu mai are nevoie de inca unul ca tine (motiv pentru care nici nu iti citeste de multe ori mesajele)? Nu-mi amintesc sa-ti fi spus vreodata vreun cuvant urat sau sa fi glumit cu tine; nu-mi permit, caci nu te cunosc. Asa ca te intreb: Ce vrei sa obtii cu astfel de atitudini, afara de a-ti descarca nervii aparuti de cine stie unde?

Nu a existat nicio plecare, nu am venit in BP plecand din BO, ci din alta parte; sunt doar presupunerile voastre pe care nu mai vreau sa le discut.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote