Citat:
În prealabil postat de Raoul
Am primit veste ca azi noapte, in jurul orei 1:40, bunicul meu a incetat din viata. Eu... inteleg, este ceva firesc, normal, biologic. Multumesc lui Dumnezeu ca zilele trecute a reusit din nou sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Chiar daca nu era om bisericos si un credincios practicant, dar cel putin ma multumesc ca nu L-a refuzat pe Hristos, a avut credinta in El si in Biserica, si a reusit sper sa se impace cu Dumnezeu si sa dobandeasca iertarea pacatelor macar pe ultima suta de metri, la fel ca talharul de pe cruce. Mare este puterea ortodoxiei!
V-as ruga, daca este cu putinta, sa va rugati si pentru iertarea pacatelor lui si mantuirea sufletului. Pomeniti-l macar o secunda si ziceti un "Doamne-miluieste", macar atat. Tudor este numele.
Dumnezeu sa va ajute si mare sa va fie rasplata! +
|
Dumnezeu sa-l miluiasca si sa-l odihneasca in pace pe Tudor! Maicuta Domnului sa va lumineze inimile rudelor si apropiatilor si sa va umple sufletele de pace si dragoste de la Domnul.
Doamne miluieste-l pe robul tau Tudor
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica"
|