Subiect: Despre preoti
View Single Post
Vechi 21.10.2007, 21:48:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Urasc,urasc nespus de mult aceasta "replica";"ANATEMA SA FIE!",cine suntem noi sa dam diavolului niste oameni,fie ei si rataciti,cine sunt sfintii sa dea omul diavolului,de parca i-ar lua in acelasi timp orice nadejde de mantuire,nadejde care i-a fost daruita de insasi jertfa Mantuitorului,indiferent de statutul acestui om la un moment dat,el poate nadajdui spre mantuire,nu cred ca este nimeni in masura sa-i dea sufletul acestuia diavolului.
Daca citesti Pedalionul,te-ngrozesti ce scrie acolo,si cate anatemizari sunt exprimate acolo,si cu cata usurinta sunt dedicate acestea...dar cat de putin se mai conformeaza zilelor noastre,unele dintre ele.Eu nu cred ca Domnul vrea sa dea anatema pe vre-un om,dar omul,DA,de ce oare?...este el mai presus decat Creeatorul sau?Dumnezeu a adus iubirea pe pamant,nu a conditionat-o in nici un fel,tocmai de aceia s-a smerit,si tocmai de aceia a stat laolalta cu pacatosii.
Eu stiu ca aproape toate scrierile si canoanele religioase sunt relevante,dar niciodata n-am sa admit ca justificata,sub nici o forma,anatemizarea unui suflet.NICIODATA!!!
Reply With Quote