Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Dvoastra.afirmati:
"Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant. Spectacole de genul exorcizari sau vindecari miraculoase pot avea ca sursa amagirea celui rau. Dar un caracter schimbat pentru Imparatia lui Dumnezeu, este o lucrare a Duhului Sfant (cu siguranta)."
|
Citat:
Va redau mai jos "spectacolul" exorcizarii a 2 demonizati din tinutul Gadarei:
"28.Si trecând El dincolo, în ținutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi demonizați ieșind din morminte și atât de înfricoșători încât nimeni nu putea să treacă pe calea aceea.
29.Și iată că ei strigau, zicând: „Ce este nouă și Ție, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Venit-ai aici mai înainte de vreme ca să ne chinuiești?“ Matei 8.
Cum vi se pare acest "spectacol"?
Sau reformulez: va considerati un simplu spectator al acestui "spectacol"?
|
Acolo unde este Domnul, nu poate fi "spectacol". A nu se confunda ceea ce face Domnul, cu unele exorcizari pline de ciudatenii.
Citat:
Vedeti Dvoastra., si eu sustin ca cel mai mare miracol este intoarcerea la Dumnezeu a omului pacatos,
|
Asta consider si eu adevarata minune. Cunosc astfel de minuni (oameni transformati radical, intorsi de la viata lor cea rea).
Citat:
dar cum puteau oare sa se intoarca la Dumnezeu acesti 2 demonizati? Mai aveau ei stapanire asupra propriei lor vointe pentrru a face acest pas?
|
Era nevoie de o eliberarea de acei demoni. Nu am exclus niciodata asa ceva.
Citat:
Insa conform afirmatiilor Dvoastre., citez: "Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant", Dvoastra, ii condamnati pe acesti oameni la moarte.
|
Eu nu condamn pe nimeni. Doar amintesc ce spune Cuvantul lui Dumnezeu:
"
Nu stiti, oare, cã nedreptii nu vor mosteni împãrãrtia lui Dumnezeu? Nu vã amãgiti: Nici desfrânatii, nici închinãtorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomitii, Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rãpitorii nu vor mosteni împãrãtia lui Dumnezeu."((1 Corinteni 6:9-10)
"
Iar partea celor fricosi si necredinciosi si spurcasi si ucigasi si desfrânati si fermecãtori si închinãtori de idoli si a tuturor celor mincinosi este în iezerul care arde, cu foc si cu pucioasã, care este moartea a doua."(Apocalipsa 21:8)
Limpede si fara echivoc. Nici o biserica, oricat de mult s-ar lauda cu "harul" sau "Duhul" pe care a pus monopol, nu-i va putea scapa pe betivi, curvari, mincinosi, etc(despre care spuneti ca eu ii condamn). Ii condamna faptele lor: "I
ata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine sa dau fiecaruia dupa fapta lui" (Apocalipsa 22:12).
Citat:
Dvoastra.sectarii aveti convingerea ca daca un betiv s-a "botezat" la voi, gata, a terminat cu betia si s-a infaptuit o minune.
|
Asa parca mai veniti de acasa. Am crezut ca sunteti bolnavior (prea frumos mi-ati vorbit in primele postari).
Citat:
Ceea ce Cornel tot incearca sa va sugereze este ca un indracit nu va putea fi vindecat la voi NICIODATA.
Va simtiti neputinta sau nu?
|
Cand un om se pocaieste si isi schimba viata (renuntand la betie, curvie, minciuna si altele) nu credeti ca este o vindecare de cele diavolicesti? Te poti considera posedat de cel rau si atunci cand minti, furi, curvesti, lovesti, ucizi, etc. Nu este nevoie sa faci spume la gura.
Cui ii lasati pe cei care "doar" fura, mint, curvesc, etc? Pe ei de ce nu ii "exorcizati", desi roiesc prin jurul nostru? Unde este "harul" sau "duhul" cu care va laudati?