Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
acum fiti bun si luati aminte la urmatorul scenariu posibil:
va da telefon MihaiG zicand: "draga....(osutafaraunu), ia trenul la Timisoara si vino ca sa te inchini cu noi Fecioarei Maria, avem ca invitat un frate care are acest har incat daca-si pune mainile pe fruntea ta, vei cadea la pamant fara sa mai stii de tine, pret de vreo cateva zeci de minute, dar nu te speria, o sa vezi, va fi o experienta interesanta, doar e vorba de o umplere cu Duhul Sfant..."
|
Acesta nu este un "
scenariu posibil", ci un scenariu imposibil, deoarece:
- Un adventist (că-l cheamă MihaiG, ori altcumva) niciodată nu se va închina Fecioarei Maria. și
- Osutăfărăunu niciodată nu va da curs unui asemenea îndemn (să se închine altcuiva decât lui Dumnezeu).
Citat:
ce veti face?
A. catolicii carismatici, la fel ca mormonii, sunt crestini (chiar daca, poate la un nivel inferior adventistilor), ar fi bine sa ma duc acolo, mai ies si eu din casa, mai socializez;
|
Până să "socializez" cu catolicii charismatici din Timișoara, am de socializat cu adventiștii din câteva sute de comunități împrăștiate în țara asta, apoi câteva zeci de mii prin lume. După care o să iau la rând catolicii ne-charismatici din Timișoara, neapărat din Timișoara - vă promit!
Citat:
deci, care este? ce veti alege?
|
Probabil scenariul C, D, E... Y, Z. Până una-alta însă, voi alege să particip în comunitatea mea locală, ori dacă e duminica să vizitez pe frații mei penticostali, baptiști, ori creștini după evanghelie din localitate.
Citat:
daca alegeti A, inseamna ca sunteti un adventist atipic si nu are rost sa mai discut cu unul ca dumneavoastra, scapat din mana si iesit din "tarc"; daca alegeti B atunci
|
... atunci ați ieșit deja din
range... scenariul posibil nu se încadrează la A ori B.