View Single Post
Vechi 13.10.2012, 07:47:57
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Si eu cunosc pe unul: pe mine. Dar marturisesc ca nu am reusit sa scap de patima mea cat am stat pe la sambetisti. Numai dupa ce am revenit la Ortodoxie am reusit sa scap, dupa impartasirea cu Sf.Taine.
Despre ce patima este vorba? Sa fie cumva atitudinea fata de semeni? Daca da, inseamna ca ati facut schimbarea intr-un sens gresit.

Citat:
La Dvoastra.la sambetisti vietuiesc betivi, curvari si mincinosi sau nu?
Daca da, cum ii exorcizati? Ce folositi la exorcizare?
Vin pe la noi betivi, curvari si mincinosi. Noi suntem neputinciosi. Asa ca-i ducem la Domnul (prin rugaciuni si indemnuri de a cerceta Cuvantul Domnului - Sfanta Scriptura).

Eu am fost un betiv fruntas. Uneori, veneam la biserica adventista, mahmur. Domnul m-a scapat definitiv de aceasta patima (nu-mi mai place alcoolul - nu am mai pus picatura de cca 6 ani). Rugaciunile (ale mele si ale celorlalti), apropierea de Dumnezeu (pe care-L cunosteam tot mai mult din Cuvantul Sau - Sfanta Scriptura) m-au scapat de aceasta patima care imi intuneca viata. Stiu ca aceasta lucrare a fost facuta de Dumnezeu, nu de oameni.

Citat:
Ah, am uitat: sectarii ocupa un loc special. Fiind slugile dracilor, acestia nu ii mai ispitesc pe sectari
Erezie (ca tot vorbiti de asa ceva, mai jos). Adevarul este ca dracii nu ii mai ispitesc pe cei ce li se impotrivesc si se supun lui Dumnezeu. O spune Sfanta Scriptura:
"Supuneti-va lui Dumnezeu, impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi."(Iacov 4:7)

Citat:
ca sa vada lumea ca sectarii sunt virtuosi cu scopul de a atrage pe cat mai multi la minciuna; ba chiar le induce o anume smerenie pentru ca lumea sa le arate respect crestinesc (vezi cazul Doriana: Doriana ar trebui sa fie prezentza speciala a acestui forum, Insusi Duhul Sfant Se salasluieste intru ea in mod special, de aceea are intotdeauna vorba cea mai duhovniceasca pentru ca este asemenea cu Proorocii).
Cred ca sunteti invidios pe Doriana. Nu ar fi mai bine sa incercati sa fiti ca ea (in loc sa o jigniti)?

Citat:
O regula de aur pe care voi, sec(a)tarii ati cam uitat-o: ereziile vin in urma vietuirii patimase, pacatoase!!!
Deci exista o cauza a minciunii (ereziei), si anume viata in pacat, viata traita in patimile necuratzate care gadila mandria omului si-l face sa enunte aberatii cu statut de adevaruri!!
V-am dat (mai sus) exemplu de erezie: cea cu ispitele dracilor. Mai este valabila paralele dvs. (intre erezii si vietuire)?
Reply With Quote