View Single Post
Vechi 13.10.2012, 08:27:29
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
De unde ați scos prostia asta, că mă rog în limbi sau că aș face parte din mișcarea carismatică ?!

domnule, sper sa nu fie cu suparare, era doar o "punere in scena", plauzibila, deoarece ati afirmat public ca simpatizati cu catolicii carismatici.

acest coleg de forum, "osutafaraunu", a emis ideea nefericita ca toate cultele crestine apartin de drept crestinatatii, numai ca sunt in stadii diferite de dezvoltare.

asa ca am vrut sa verific daca chiar crede asta, ar merge "osutafaraunu" la mormoni sau la carismatici...ori la catolici?

noi ortodocsii suntem avizati cu privire la aceste miscari religioase extrem de pagubitoare sufletului...

la mormoni se vorbeste in limbi, la carismatici se cade pe spate...se duce *99 la astfel de manifestari? nu, pentru ca in sinea sa stie ca acolo sunt activitati demonice, dar de ce nu are curajul sau barbatia, ori onestitatea, luati-o cum vreti, sa recunoasca asta public? de ce spune ca toate aceste miscari sunt crestine, prin urmare posesoare ale Duhului Sfant? ca sa se puna bine cu userii acestui forum?

fatarnicia, ipocrizia ce supureaza in cazul acestui element straniu, de neinteles, al formului nostru crestin ortodox, e vorba de osutafaraunu, ma oripileaza si eu personal iau atitudine.

cat va mai tot invartiti dupa deget si umblati cu cioara vopsita, stimate osutafar'unu?
Reply With Quote