View Single Post
Vechi 13.10.2012, 08:39:15
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moromete Vezi mesajul
Mai putin dvs. si altii asemenea.

las ca stiu eu, am destui vecini apartinatori diverselor culte religioase si sunt destul de bine informat.

Citat:
Ati mai inceput o demonstratie, acum cateva zile, si ati abandonat discutia din fașă.
probabil cei vizati, nu au "percutat", preferand sa se retraga acoperiti de afirmatii eschivante...

Citat:
Eu zic sa nu discutam despre ortodoxie sau adventism, ci sa discutam despre invataturi crestine (adica, venite de la Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli).
invataturile crestine le gasiti in cadrul Bisericii Ortodoxe.
insa aici, discutam despre "sectanti".

eu nu consider ca aceste culte precum penticostalii ori adventistii sunt sectanti, deoarece a trecut demult vremea cand aceste miscari erau in minoritate absoluta si privite ca niste ciudatenii...astazi avem penticostalii in numar extrem de mare, chiar majoritari in anumite localitati, spre exemplu Bihor ori Suceava, sunt acolo penticostali cu zecile de mii...nu mai vorbim de SUA !
eu privesc aceste religii ca pe niste miscari desacralizate, menite sa stoarca de bani pe aderenti, fara Hristos ci aducand surogate ieftine, traditii omenesti mai ales privind partea pecuniara sau miscari apartinand domeniului ocult, in care fenomenele supranaturale, paranormale, se petrec cu intensitate sporita, spre a atrage pe cei curiosi, pacalindu-i ca sunt crestine.
Reply With Quote