View Single Post
Vechi 14.10.2012, 20:49:36
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Nu imi plac oamenii care vor sa impuna cu orice pret. Pe de alta parte, am vazut ca unii tind sa insiste cand ceva le place, le convine.
Din pacate, asa cum a reiesit din discutii, pentru tine oricine nu combate evolutionismul e dintr-o tabara adversa, de dusmani care se cer balacariti, desconsiderati si desconspirati ca "lupi in blana de oaie", cum zice asociatul tau in denigrari si tulburari.
Eu nu vreau sa combat evolutionismul. Nici sa il sustin. Prefer sa il cercetez, in timpul liber (adica foarte rar). Recunosc ca nu prea ma intereseaza, tocmai pentru ca e politizat si mutilat de discutii cu miza teologica de mana a doua.
Nu am spirit de turma, oricat ar fi de mica.
Din cauza ca privesti doar din punctul tau de vedere nu poti vedea ca Eugen incerca sa impuna evolutionismul teist. Parerea mea (si poate n-am vazut bine) e ca la inceput si tu sustineau evolutionismul, acum ai mai batut in retragere, ceea ce e bine pana la urma. Pe topic unii au incercat sa impuna aceasta conceptie chiar cu orice pret, cum zici tu (de exemplu userul catolic). Eu am scris care e adevarul, chiar daca unii au incercat sa ma faca sa nu-l spun. In legatura cu spiritul de asociere, ma foarte indoiesc din ce vad pe forum.