Citat:
În prealabil postat de moromete
Faptul ca exista o adunare de homosexuali care si-au luat denumirea de "adventisti", este problema lor, dar nu au absolut nici o legatura cu Biserica Adventista de Ziua a Saptea (lucru pe care cred ca il stiati dar ati preferat sa mintiti).
|
Nu v-ati intrebat de ce oamenii aceia amatori de placeri carnale neconforme tin cu dintii la titulatura lor de "homosexuali adventisti"?
Va sugerez eu o posibila explicatie: cu toate ca isi stiu faptele, nu constientizeaza gravitatea lor. Si pe deasupra, mai cred ca aderarea lor la conceptia adventista nu prea vine in contradictie cu faptele lor, astfel ca, desi pidoznici fiind, dar tinand sambata SE VOR MANTUI!
Ce inseamna asta: ca filosofia voastra de viata NU PRODUCE SCHIMBARI MAJORE IN VIATA MORAL-CRESTINA. Imi tot spuneti de betivii care s-au corectat la voi. Eu va spun ca betivii aceia care s-au corectat la voi - inclusiv Dvoastra.- sunt botezati la ortodocsi, iar botezul acela real sprijina vointa omului.
Veti spune atunci de ce nu s-au corectat cand vietuiau la ortodocsi. Pentru ca ceea ce i-a scuturat pe ei si i-a determinat sa renunte la viciu a fost amenintarea voastra cu sfarsitul lumii: ei au crezut asta si au renuntat la acest viciu DIN FRICA. SI TOT DIN FRICA S-AU SI "REBOTEZAT" LA VOI. Daca ar fi participat la Sf.Liturghie ortodoxa ar fi auzit si acolo: "... Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie. Amin!" ATENTIE! Invierea mortilor si NU sfarsitul lumii, cum spuneti voi! E o mare deosebire!
Propovaduirea voastra este propovaduirea FRICII SI A ANXIETATII.
Si ca sa probez mai departe ceea ce am afirmat, uitati-va la tinerii vostri. Pe de o parte tremurand de frica venirii Mantuitorului ortodocsii viciosi mai in varsta se "reboteaza" la voi, dar pe de alta parte nu sunteti in stare sa oferiti modele de vietuire crestina autentica, plina de duh crestinesc tinerilor vostri, care pleaca de la voi secatuiti de energiile benefice ale tineretii, abia purtandu-si trupurile sleite de dieta nesanatoasa si indopati, saracii, cu vitamina B12, care numai in carne se gaseste in mod natural.
Te-ai intrebat vreodata de ce tinerii vostri va parasesc? Desigur iti vei spune ca tinerii aceia care pleaca sunt printre cei care resping CU BUNA STIINTA adevarul, bucurandu-te in sinea ta ca tu, eroul azs, ai ramas pe baricade luptand din greu pentru adevar.
ADEVARUL E CA TE DOARE FIX IN COT DE ACEI TINERI!!
Ca sugestie, ceea ce cred eu ca tinerii resping la ideologia voastra este tocmai acest scenariu penibil si grotesc al "timpurilor din urma", din care lipseste pana si cea mai marunta senzatie de compasiune (ce sa mai vorbim de o teologie a iubirii) si care se numeste tendentios "teologia adventista".
"34.Vă spun: În noaptea aceea vor fi doi într'un pat; unul va fi luat, iar altul va fi lăsat.
35.Două vor măcina împreună; una va fi luată și alta va fi lăsată.
36.Doi vor fi în țarină; unul se va lua și altul se va lăsa“.Luca 17.