Citat:
În prealabil postat de ioanna
N-am perceput drept abatere imaginile postate de altii pe acest topic cu catedrala romano-catolica a lui Oscar Niemeyer sau catedrala luterana din Reykjavik, pentru ca nu traim intr-o lume rupta de realitatea ce ne inconjoara; e normal sa observam si unde se plaseaza altii raportat la noi. Pentru mine este imbucurator cand vad heterodocsi care investigheaza traditia si sesizez o “schimbare la fata” a arhitecturii religioase. E un mic pas spre intoarcerea lor acasa,de aceea am pus poza cu acel lacas de cult baptist, ce se distinge oarecum fata de celelalte existente. Stati linistita, n-am sa mai deviez acest forum.
|
Draga Ioana, departe de mine gandul sa te fac sa parasesti forumul si/sau topicul si imi cer iertare pentru duritatea in exprimare. Ideea era sa scrii (poate) pe vreun forum de arhitectura despre "mesajul" constructiilor altora, nu aici.
Stiu ca esti fata inteligenta, si sper sa fii si iertatoare si echilibrata si sa nu pui interventia mea la suflet intr-un mod care nu se merita. Doamne ajuta!