Citat:
În prealabil postat de Doriana
Asta e, nu ii poti impaca pe toti. Dar, cum spuneam, nu exista pozitii oficiale de condamnare a acestor invataturi, care sa arate deci ca nu s-ar impaca..
|
Daca tu nu le cunosti + aplici binecunoscuta tactica a strutului nu inseamna ca nu exista.
Citat:
Ei vorbesc de o temelie pusa la penticostali, care a ramas. Termeni np, de....
|
Sigur, si la Yoga poti auzi de Hristos si incepe sa crezi in Hristos.
Nu inseamna ca Yoga e o cale crestina.
Citat:
Pot sau nu, e neesential. Important e ca putem trece peste orgoliul denominational.
|
Cu ignoranta nu treci peste nimic, doar te afunzi.
Citat:
Ca sa intelegi, uita-te pe forum: 99, om invatat, crede ca eu sunt cumva in urma cu cunoasterea, ca inca nu mi s-a descoperit totul. Eu, la randul meu, zic ca am trecut deja de stadiul in care e el, asa ca ma consider inainte. El se uita cu ingaduinta la mine, eu asemenea la el. Amandoi gandim ca celalalt e un frate mai mic. :) Dar nu sar la gatul omului strigand: "Huo, ereticul!" Ma bucur ca a aflat cum se capata mantuirea si se straduieste sa nu se abata de la ea si trec peste faptul ca inca nu a ajuns la aceeasi cunoastere cu mine. De fapt, nestiinta nu a fost niciodata motiv de razboi. Imi dau seama insa ca pentru un ortodox fundamentalist asta este greu de inteles.
|
Cine e "99"?
Daca te referi la adventistul osutu, afiseaza un ecumenism aparent, are destule probleme aici cu ortodocsi ca sa se strice, aici si acum, si cu penticostalii.
Intra pe forumul lor si incepe sa zici ca esti penticostala si cu "frati crestini" ia sa vezi ce te pun aia la punct sau la misto, mai ales daca incepi sa le zici si de vorbirea in limbi.
Citat:
Biserica inseamna oameni. 
De vina? Pentru ce? Nu m-am gandit sa caut cuiva vina. Insa Biserica poate face diferenta, daca vrea.
|
Nu orice fel de oameni inseamna Biserica.
Omul este cel care trebuie sa faca diferenta mai intai.
La fel de bine ai putea da vina pe Hristos, care este
capul Bisericii.
Pai de ce n-a facut mai multe?
Adica bine bine, s-a lasat batut, batjocurit, rastignit, a inviat, dar pentru omul inert parca nu e destul.