Subiect: Cele 7 CHAKRE
View Single Post
Vechi 16.10.2012, 11:09:23
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
“Iar Iisus, fiind ostenit de călătorie, S-a așezat lângă fântână și era ca la al șaselea ceas. Atunci a venit o femeie din Samaria să scoată apă. Iisus i-a zis: Dă-Mi să beau” (Ioan 4,6-7). Femeia samarineancă a fost cuprinsă de confuzie și îndoială de natură pur pământească: cum putea El, un evreu, să îi ceară ei, unei samarinence, de băut? Evreii nu aveau de-a face cu samarinenii. Și mai mult, i-a spus că dacă ar fi știut cine este El, ea i-ar fi cerut lui apă, și El i-ar fi dat apă vie. Cum putea să îi dea El ceva de băut? Nu avea cu ce să scoată apa, și fântâna era adâncă. În termeni lumești acest lucru era imposibil. Și ce fel de “apă vie” era aceasta? Hristos vorbea despre lucruri cerești, spirituale; dar ea a înțeles în termeni pământești, lumești. Și i-a spus lui Hristos: “Doamne, nici găleată nu ai, și fântâna e adâncă; de unde, dar, ai apa cea vie? … Iisus a răspuns și i-a zis: Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăși; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viață veșnică” (Ioan 4,11.13-14).
Cristi, ce-ai vrut sa subliniezi cu adaugirea pe care-ai facut-o mesajului meu?

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote