Citat:
În prealabil postat de writer
nenea "osutăfărăunu", s-o pocăit după ce o suferit o depresie puternică care l-o ținut culcat la pat multă vreme...întâiaș dată o încercat la mănăstire dar când o văzut ce greu îi acolo, că trebuie să facă ascultare, s-o gândit să opteze pentru o variantă mai ușoară, la adventiști.
|
Postarea aceea mi-a fost interpretată total greșit! Nici prin cap nu mi-a trecut să mă călugăresc, am spus doar că am avut ocazia să fiu într-o mănăstire și într-o altă ipostază decât cea de turist. Cu acea ocazie am văzut lucruri pe care sunt convins că mulți dintre voi nu ați avut ocazia să le vedeți, oricâte zile ați fi stat în mănăstire. Nu vreau să vorbesc despre ele, însă pentru mine a fost suficient să-mi fac o idee despre adevărata față a monahismului. Cel puțin cea ortodoxă, poate doar cea din România, și cu multă îngăduință... poate doar în respectivul lăcaș monahal. Atât am avut de spus privitor la acest subiect, vă rog nu mai faceți supoziții și nu mă mai provocați, căci nu vreau să stric imaginea monahismului mai mult decât este în prezent.