Citat:
În prealabil postat de r.mircea
Ai dreptate. Îmi stă de multe ori degetul pe backspace, gândindu-mă că nu-mi folosește nici mie și nici celorlalți să arăt ce multe am citit, doar pentru autosatisfacție, și nicidecum pentru ajutorarea aproapelui. De altfel, de multe ori am o varză în cap...
|
Varza doctrinara a sectarilor UIMESTE pe omul ahtiat dupa senzational. Si prin aceasta senzatie a simturilor sectarii atrag la ei pe oamenii naivi, care se intampla sa fie frati de-ai nostri ortodocsi.
Pana si titlurile lor de conferinte socheaza de zici ca esti la otv in direct.
Se pune problema ce trebuie sa facem noi? Pentru ca trebuie sa-i ajutam pe cei care risca sa le cada in mreje.
Si asta ma determina sa mai stau pe aici.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|