Subiect: INCERTITUDINI !
View Single Post
Vechi 22.10.2007, 23:27:09
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Da, este foarte interesant, mie de ex. mi-au trebuit zeci de ani ca sa inteleg fenomenul "Sodoma si Gomora" ca de fapt acel "loc" este de fapt predestinarea omenirii care traieste fara Dumnezeu, fara Legile si in general sistemul de viata pe care nu L-a oferit prin Mila lui si Iubirea Lui de oameni prin Sfintii Lui. Acum in vremurile de pe urma adica, in mare parte, fara Dumnezeu ne indreptam spre acea faza de default ca vitele la taiere... iar fenomenul gay este doar unul din multele cancere care se intind si pentru care exista justificari stiintifice. Cert insa este ca unii chiar se nasc cu aceste genuri de orientari...e clar, am si discutat problema asta cu un vecin de cartier din copilarie, si concluzia mea a fost ca nu este influienta din afara. Parintii sunt normali, ii cunosc, a crescut in comunism, nu a fost abuzat, a urmat scoala, liceu, facultate, fara sa invete apucaturile de la cineva. Altii insa sunt influientati si tocami aici este pericolul...cultura care se raspindeste, nu cazurile izolate de anormalitate din nastere care face parte din Planul lui Dumnezeu pentru acea persoana, a fost ALES, e crucea lui, un handicap PRIN care POATE el se va trezi si va accepta Ortodoxia, ceilalti insa au facut o alegere mai mult sau mai putin constienta, eu zic ca o alegere complet mecanica, dar asta e parerea mea,...aici e diferenta

Reply With Quote