Citat:
În prealabil postat de urzicuta
hartford de fapt cred tu ai vrut ca enumerand ceea ce am facut fiecare dintre noi pentru altii sa invatam cam ce ar trebui sa facem cu totii.sintetizez :sa hranim si sa imbracam SARACII(nu pe cei curatei si care au de unde sa se hraneasca asa cum suntem tentati adesea)mai ales pe aceia care miros sunt plini de bube si bolnavi chiar cu sufletul..multi stramba din nas_ADEVARATA milostenie cu ei o facem!sa dam bani,sa cercetam banii sa nu se duca pe bautura si tigari(mai bine dam mancare direct)sa -i ingrijim si sa-i adapostim in casele noastre(ei sunt totusi oameni,asa cum tinem o pisica putem sa spalam un copil amarat),sa ingrijim de cei bolnavi,de cei care nu au pe nimeni,sa-i trecem in acatist,pe cei morti sa-i pomenim,sa nu ii batjocorim pe orfani,pe vaduve,sa nu oprim plata lucratorului(parca asa suna porunca)si cate mai avem de facut si nu am facut..cam toti ne limitam in a da un banut-doi (mai mult pentru a ne linisti constiinta)..
|
Dragii mei
Am inceput acest subiect dupa ce am citit pe acest forum ca biserica ce face? cineva judeca biserica de ce nu ajuta nevoiasii?
Poi cine e biserica nu noi? De aceeia am vrut sa stiu cum ajuta fiecare personal.
Aici in America sint activitati de carity pe toate drumurile, in fata magazinelor, la lucru,la biserici se aduna produse de toate felurile si se doneaza la casele de batrini, faci milostenie si daca nu vrei,si de bun simt nu poti trece pe linga cei care stau in fata mag si vind cicolata sa zicem si banii ii doneaza la asociatia celor cu cancer sau alte boli . Eu nu am dorit sa aud laudele voastre si nici pe ale mele si daca fac milostenie ma straduiesc sa uit si cum am mai imbatrinit uit din start.Fiind pe aici de 20 de ani am vazut multe activitati frumoase de ajutor si particip la ele nu asta am vrut sa scot.
Doamne ajuta+