Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
e vreo legatura intre invataturi eretice sambetiste si fagaduinte Dumnezeiesti?!
|
Nu este nevoie sa aduceti in discutie invatatura adventista. Deschideti dvs. o discutie despre
fagaduintele Dumnezeiesti. Este foarte important ca aceste fagaduinte sa fie cunoscute asa cum le-a lasat Dumnezeu in Cuvantul Sau (Sfanta Scriptura).
Dati-mi voie sa anticipez: nu veti avea curajul sa aduceti in discutie fagaduintele Dumnezeiesti de teama sa nu se afle ca se bata cap in cap cu fagaduintele bisericesti (aici intrand si fagaduintele bisericii din care faceti parte dvs.).
Ce ziceti? Lasam palavrageala asta emfatica si trecem la lucruri adevarate?
Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Cumetre, las-o balta. Wtf, voi nu aveti simtul ala, zis al proportiilor, sau cum s-o fi chemand, care iti spune, fara cuvinte, uneori chiar fara expresii faciale, cand esti "binevenit" sau, dimpotriva "hai, valea" dintr-o grupare umana?
|
Am nimerit intr-o grupare umana? Pai, de ce nu va comportati ca niste oameni. Eu am intrat si nu mi-am depasit patratica ("secte si culte"). Nu credeti ca ar trebui sa ma primiti cu flori (virtuale) si urari de bun venit, cum fac niste oameni adevarati?