19.10.2012, 21:11:26
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Si eu ma simt ca acasa aici unde sunt, - altfel nu as fi putut sta mai bine de 20 ani - dar Romania exercita asupra mea o atractie extraordinara, care nu poate fi anihilata de nimic din ceea ce mi se ofera aici. In schimb simt ca Romania imi ofera tot ce imi trebuie.
Nu generalizez, spunand ca toti se simt atrasi de Romania. Si Pr. Arsenie Boca a spus: "Multi vor pleca; putini se vor intoarce." Citatul este mai lung, dar nu continui, caci este prea dureros pentru cei, care nici nu-si pun problema intoarcerii. Fiecare, cum isi asterne, asa doarme.
Ma mai gandesc si la sintagma, pe care Sf. Seraphim Rose o repeta aproape obsesiv: "E deja prea tarziu". Exista deci lucruri care au un termen limita de realizare. Dupa expirarea termenului, va fi prea tarziu. Noi nestiind care e acest termen, trebuie sa ne grabim.
|
„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări“.