Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Pesemne ca ai o nevoie morbida de autosabotare, daca discuti alegerea ta cruciala de a parasi tara, cu un psihopat ca Alin.
Poate ar fi bine sa mai lasi naivitatile astea sinucigase si sa te maturizezi, depasind jigodiile impietrite...
Cum vad ca merge lent/firav cu Biserica (intrucat inca ramai infantila in anumite privinte) iti recomand cu tarie, PENTRU DRAGOSTEA ADEVARATA PE CARE TI-O PORT, sa te smeresti si sa mergi fugutza la un centru/serviciu de consiliere psihologica.
Yasmina, Dumnezeu lucreaza (SI) prin oameni! Dar nu prin prosti, prin farisei, prin impostori si prin canalii...
Ai grija de tine, sora draga, pentru numele Domnului!...
FII BINECUVANTATA! Amin!+
|
Eu nu am o problema cu Alin,este in lista mea de prieteni.
Deocamdata nu am ajuns la jigniri sau insulte gratuite,in rest daca discutiile sunt contradictorii,eu zic ca pot face fata cu bine :)
Si asa,de cand sunt pe forum nu am fost jignita cu rautate decat de o femeie...ceea ce nu-i mare lucru la procentajul de useri,chiar nesemnificativ.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|