View Single Post
Vechi 20.10.2012, 10:02:20
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu am o anumită părere despre antiromânismul Bisericii Ortodoxe, pe care nu vreau să o detaliez aici, ca să nu irit.
Poate ne spuneți și ceva despre antiromânismul UDMR-ului, știți dumneavoastră, ăia pe care îi votați cu consecvență ("de regulă"), după propria dumneavoastră mărturie: (mărturie din 2008)
Citat:
De aceea, activitatea mea politică actuală constă în a merge, de cele mai multe ori, la vot. Și la a vota, de regulă, UDMR-ul, unul dintre considerente fiind tocmai prezența unor catolici acolo.
sursa: http://www.forumcatolic.cnet.ro/view...fc17116#p49058

Evident prezența unor "catolici" pe acolo este doar unul dintre considerente. Nu prea contează că sunt și mulți eretici azvârliți anatemei de biserica romană, nu contează că este o organizație teroristă care dorește distrugerea Rumâniei, maghiarizarea rumânilor și în cele din urmă călcarea în picioare a acestui popor rumân și a Statului Rumân, astea nu contează toate și multe altele, atâta timp cât sunt și niște papistași pe acolo gata oricând ca niște păsări de pradă să mai înfulece ceva de pe spatele Rumâniei și al rumânilor.

Oare nu de atâtea ori am fost avertizați de înaintașii noștri de pericolul maghiarizării prin catolicizare? Iată încă un exemplu că cei alde Stăniloae nu vorbeau degeaba.

Last edited by Decebal; 20.10.2012 at 19:19:51.
Reply With Quote