View Single Post
Vechi 20.10.2012, 21:17:46
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Eu nu mai imi bat capul cu ostafaraunu dar tin sa precizez. Biserica este stalp si temelie al adevarului. Asta scrie in biblie! Deoarece ea este cheia Cuvantului lui Dumnezeu ea a alcatuit Nt nu biserica adventa. Si aceasta biserica este continuua (Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara?/precum si alte n versete)/ Aceasta biserica mai are si conducere transmisa prin hirotonie dar asta e alta poveste. Si sunt doar doua astfel de biserici (daca ar fi fost de/ai nostri ar fi ramas in noi. A se observa ca adventii nu mai sunt de/ai nostri deoarece ei au aparut in 1844 dupa cate stiu eu). Cea ortodoxa si catolica/
Sarea crestinilor a fost mereu ca mancarurile nu mai sunt spurcate ca Maria nu a mai avut copiii etc etc.
Iisus se intreaba daca mai gaseste credinta. Dar nu asta am vrut sa zic. Vreau sa zic ca evreii au respectat dupa ideea adventistilor decalogul mai bine decat crestinii. Asta da poanta de inghiti pentru fraieri...
Reply With Quote