Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
Asta vezi tu, eu am vazut altfel. Si nu, nu fiindca eu complotam cu ''inamicul'', mi s-a parut ca atacai p-aiurea si pe langa subiect.
|
Tu ai vazut altfel pentru ca, la fel ca si aici, ai intevenit fara sa stii despre ce e vorba. Ai citit si acolo doar ultimul mesaj si imediat ti-ai format o parere superficiala, fara sa stii ce s-a discutat si care era evolutia relatiei. Eu nu doream sa discut cu el, dar el ma ironiza in continuare, dovada ca dupa scurt timp a si fost banat pentru ca trecuse si la alti useri ortodocsi.
Conflictul de acum de pe forum a inceput tot de la acel user catolic, tu de fapt acum aprobi si incurajezi acel user sa fie si mai agresiv, eu am mai mentionat ca asta e una din cauzele atmosferei de pe forum, unii useri eterodocsi se simt aprobati sa atace pe userii ortodocsi cand acestia scriu ceva critic despre cultul lor. Acel user ma ataca doar pentru ca scriam despre catolicism.
Te rog ca pe viitor sa te axezi mai mult pe comentarea mesajelor. Nu doresc sa continui dialogul pe tema asta.