Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Multumesc din suflet celor ce s-au gandit la o astfel de solutie, dar nu sunt eu vrednic sa-si bata altii capu' pentru mine. Pentru pace si intelepciune intre noi, da, dar mai mult, deja ma simt indatorat si nu stiu cum voi reusi sa ma achit vreodata. Dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca pe Cezar si ceilalti nu-i mai aduce nimeni inapoi. Si chiar sa presupunem ca Cezar va reveni intr-un fel sau altul, momentele de haituiala si neputinta n-or sa i se stearga niciodata din minte, oricate rugaciuni s-ar face, din partea celorlalti. Eu tot vorbesc intr-o parere fiindca STIU CUM E! Voi credeti doar ca intelegeti, dar sunteti departe. Singurul lucru care ar putea sterge intr-o clipa aceasta povara de pe sufletul tuturor celor care au fost candva in tirul lui Cristi, este simpla lui smerenie, si gestul omenesc si SINCER de a-si cere iertare. Dar... la omul mandru, si cand isi cere iertare este o ofensa...
|
Ce nu e posibil la oameni, e posibil la Dumnezeu, Ombun. Sa nu te indoiesti de asta! Cu ajutorul Domnului, in timp, va trece supararea tuturor. Numai sa Ii dam voie sa ne ajute, sa Ii cerem asta.
Sa nu transformam si acest topic intr-unul aseamanator celui tocmai sters de admin!