Subiect: Paiul si barna
View Single Post
Vechi 12.09.2006, 08:09:28
primus
Guest

Implicit

am observat chestia asta de cind am intrat prima oara pe acest forum: veteranii "talibani" emit judecati din ceea ce au citit in carti si pun etichete in functie de cit de mult esti de acord cu ei.
de partea cealalta, timizii, care nu indraznesc sa-si exprime punctul de vedere, de teama de a nu fi exclusi din grup, ostracizati pe site.
intre toti, eu stric jocurile pe aici pe forum, pentru ca nu suport sa mi se impuna ceva "pentru ca asa trebuie", nu accept ca un lucru nu trebuie facut "pentru ca nu se face". astea nu sunt motivatii.

cei care acum iau apararea preotilor turnatori, cei care se opun avorturilor la modul absolut, cei care resping dialogul cu alte religii pe motiv de erezie, cei care ii condamna inchizitorial pe credinciosii care nu pupa suficiente icoane si nu fac suficiente spovedanii - toti acesti autodeclarati judecatori nu-si dau seama ca gresesc flagrant. isi atribuie niste puteri pe care nu le au si dau sentinte din spatele unui monitor de calculator si al unor nick-uri de forum... penibil!
Reply With Quote