View Single Post
Vechi 22.10.2012, 14:43:04
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul

Poate nu va intereseaza parerea mea , dar eu am zis !

Am scris un mesaj lung si intre timp a cazut curentul. O fi un semn?...
Frate Zaharia, cred ca de departe tu esti unul dintre acei forumisti pentru care eu simt o bucurie cand ii citesc. Cel putin in ultima perioada. Stiu, noi doi am avut multe conflicte... Eu admit ca tu te-ai schimbat. Nu te magulesc fiindca sti bine ca nu sunt genul. Mesajele tale nu mai "palmuiesc" pe nimeni si as fi dorit sa se inteleaga din mesajele mele (vechi si noi) ca acolo unde aveai ceva de spus, apreciam... Dar tu nu de aprecierile mele aveai nevoie, cum nici eu de ale altora...
Un lucru vreau sa intelegi... Eu nu iti sunt dusman si chiar daca nu ne-am inteles un timp, erai in cercul meu de cautari ca si model de intelepciune...
Toate celelalte pe care le spui, unele sunt firesti, altele sunt doar interpretabile... La randul tau trebuie sa ierti si sa nu judeci... La fel ca si Cezar, si eu am facut prostia sa-mi marturisesc pacatul pe forum, iar voi doi ati sarit la jugulara... Nu ma dau "fata-mare" nici pe departe. Stie Dumnezeu ce se alege de noi pana la urma... Dar am ales sa nu mai fiu OmuBun fiindca multe dintre replici se legau strict de asta, dar si pentru faptul ca sub acel nick, ma saturasem sa fiu vanat si haituit. Adminul a stiut asta de la inceput, si inca o parte dintre prietenii de incredere. Dar daca tu nu te-ai prins, Cristi s-a prins destul de usor si mi-a si spus-o...
Nu te supara pe mine. Ti-am gresit de destule ori, stiu ca m-am suparat urat odata si am scris rau dar mai apoi, am regretat amar si am revenit asupra mesajului. Daca inima ta mare poate uita si ierta, eu zic ca nu ai nimic de pierdut. Iti amintesc doar un lucru, care nu-mi justifica totusi nici pe departe comportamentul... Tot zbuciumul asta a inceput in momentul in care, in prima zi a unui grup restrans de rugaciune din care facea parte pentru prima oara si Cristi, el a avut o izbucnire urata si te-a numit schizofrenic. Poate in orice alta zi, as fi trecut mai usor, dar atunci eu n-am mai rezistat si i-am spus ca imi pare rau ca l-am cunoscut fie si virtual. De atunci un lant intreg de conflicte, culminand cu retragerea mea din grup (refuzam sa mai fac parte din acelasi grup cu el) si "plecarea" mea ca si OmuBun, numai sa-mi piarda urma... Desigur, unii ma condamna, dar cine n-a trecut prin neputinta de a face ceva (eram inconjurati printre altii si de preoti, dar nimeni n-a zis absolut nimic, ca si cum bine ti-a mai zis...) Tocmai de aceea ii dau dreptate lui Cezar, fiindca stiu cum a ajuns aici.
Cat despre mesaj, iarta-ma. Nu sunt adptul divulgarii. Am raspuns motivul. Daca mi-ar fi dat sansa sa dau replay, raspunsul meu la mesajul lui nu ar mai fi fost postat niciodata pe forum... Poate e mai bine asa, poate nu...
Dar tu, frate Zaharia, crede-ma ca imi esti drag, imi pare rau pentru toate vorbele grele pe care ti le-am spus candva, si as vrea sa crezi ca, chiar daca nu te-am convins inca, eu inca mai lucrez la indreptare...
Inca o data iarta-ma, te rog. La randul meu cred ca intelegi din randurile mele ca nu-ti port nici cea mai mica umbra de ranchiuna sau neincredere. Imi pare rau daca te-am facut sa suferi candva!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 22.10.2012 at 14:46:25.
Reply With Quote