Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca pe Cezar si ceilalti nu-i mai aduce nimeni inapoi. Si chiar sa presupunem ca Cezar va reveni intr-un fel sau altul, momentele de haituiala si neputinta n-or sa i se stearga niciodata din minte, oricate rugaciuni s-ar face, din partea celorlalti. Eu tot vorbesc intr-o parere fiindca STIU CUM E! Voi credeti doar ca intelegeti, dar sunteti departe. Singurul lucru care ar putea sterge intr-o clipa aceasta povara de pe sufletul tuturor celor care au fost candva in tirul lui Cristi, este simpla lui smerenie, si gestul omenesc si SINCER de a-si cere iertare. Dar... la omul mandru, si cand isi cere iertare este o ofensa...
|
Nu numai Cezar, dar și alți oameni de calitate au plecat și nimic nu-i va mai aduce înapoi.
Eu am subscris apelului tău, Moșule, pentru a stopa relele pe care Cristiboss56 le tot comite în public. Dacă el nu mai are puterea să se abțină, atunci noi trebuie să facem ceva pentru a încerca să-l trezim la realitate - conform Scripturii. Mă mir că numai noi avem curajul de a pretesta la vedere împotriva comportamentului acestui om.
Și eu doresc schimbarea lui înspre mai bine, dar dacă el nu conștientizează niște lucruri simple care țin de baza creștinismului și de minima morală, atunci trebuie ajutat. După atîta timp, trebuia tras un semnal de alarmă.
Eu nu sînt certat cu Cristiboss56, altfel nu m-aș putea ruga, nu aș avea ce căuta la biserică. Dacă o să-și ceară iertare, îl voi ierta. Dacă va recidiva și adminul va trece iarăși cu vederea, voi pleca de pe forum.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Celui viu, pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, mîntuiește-ne pe noi!