Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Nu numai Cezar, dar și alți oameni de calitate au plecat și nimic nu-i va mai aduce înapoi.
Eu am subscris apelului tău, Moșule, pentru a stopa relele pe care Cristiboss56 le tot comite în public. Dacă el nu mai are puterea să se abțină, atunci noi trebuie să facem ceva pentru a încerca să-l trezim la realitate - conform Scripturii. Mă mir că numai noi avem curajul de a pretesta la vedere împotriva comportamentului acestui om.
Și eu doresc schimbarea lui înspre mai bine, dar dacă el nu conștientizează niște lucruri simple care țin de baza creștinismului și de minima morală, atunci trebuie ajutat. După atîta timp, trebuia tras un semnal de alarmă.
|
Sunt de acord cu propunerea ta. Subscriu.
Trebuie oprite manifestarile de acest gen ale userilor.
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Dacă va recidiva și adminul va trece iarăși cu vederea, voi pleca de pe forum.
|
Intr-adevar este o optiune plecarea (insa una iadecvata consider)... dar ce se va alege de forum daca oameni de calitate, bine pregatiti in anumite domenii (precum domnul Ioan Cezar) vor pleca si vor ramane...
Sunt multi oameni care se folosesc de informatiile primite aici. Sunt multi tineri care cauta raspunsuri la intrebarile lor.
Consider adecvat ca cei competenti sa ia atitudine.
"Boala lunga moarte sigura"
Doamne ajuta.
P.S. In trecut am fost si eu "atacat" de userul "impricinat" cu injurii si calomnii care nu isi au locul nici in realitate nici intr-un spatiu virutal ca acesta (se poate verifica caci "verba volant scripta manent"). Atunci am ales sa nu raspud la "nivelul" adus de dansul, si nici sa nu fiu "acuzatorul" sau "parasul" dumnealui... ca doar doar se va potoli, insa in situatia creata nu este benefica userilor si cititorilor forum-ului.