Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Omule (Iluminatu)esti tare. Pe aceasi idee am mers si eu fara sa vreau. Parodie >Evreii care au raspandit lumina in toata lumea (Voi sunteti lumina lumii Mat.5:14),au respectat mai bine legea (Decalogul, chiar daca si ei participau la razboaie si ucideau)decat crestinii . Sarea pamantului se pierde dar noroc cu White, Doamne Dumnezeule ca si-a reluat puterea de a sara din nou prin adventii proveniti dintr-o amageala. Iisus va fi cu noi in toate zilele dar nu si noi cu El deoarece vreo 1500 de ani vom dispare de pe fata pamantului. Iar Doamne Tu vei mai gasi credinta la venirea ta dar nu si dupa inaltare. Biserica nu va fi biruita ci doar va disparea din cand in cand .
|
Problema cu sarea sambetistilor e ca in loc sa o foloseasca in propriile lor vieti innourate vin la noi si ne-o arunca in ochi. Si mai si cred ca fac un lucru bun. Ei chiar nu ne simt durerea din ochi!!!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|