View Single Post
Vechi 22.10.2012, 20:23:02
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit marturisire

Daca tot a-ti identificat in persoana lui Cristi dusmanul numaru 1 ,vreau sa va spun ca a-ti gresit .Dusmanul numaru 1 sunt eu .
Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum ca ma plictisea oarecum.Nu prea exista dialog,subiectele mi se pareau niste recitari sau monologuri . Iar cei care incearca sa dialogheze sunt repede catalogati si izgoniti, chiar daca isi pun doar intrebari , fara sa sustina 100% acel lucru.
Pe mine sincer ma atrage partea de dialog, partea umana a acestui forum.
De ce zic ca sunt de vina? Pentru ca in sinea mea imi doream scandal,asteptam cearta,ma delectam cu subiecte contradictorii. ma plictiseam ca nimeni nu se mai cearta .
Vedeti dar unde este inamicul ? Nu este in exterior,ci este chiar in noi.In dorinta noastra de a avea dreptate mereu , de a ne crede superiori,de a barfi pe ceilalti. De a ne crede profeti ,sau macar inspirati. Acolo este marele dusman , si nu in vreun om care ni se pare noua ca se poarta mai dur. Ce mai conteaza duritatea lui ,fata de placerea noastra morbida de a ne delecta cu laude,unu de la altu, de a judeca pe toti care nu sunt ca noi, de a imparti dreptatea in stinga si in drepta , si de a ne considera stiutori.
Eu l-am considerat mereu pe Cristi ca un sanitar al orgoliului si al ratacirii mele, si poate a fost singurul care s-a rugat pt mine.
Rau de gura sau cum o fi,dar macar ii pasa de ceilalti,si asta e o mare calitate a lui.
Prefer injuraturile sale, tacerii de sfinx indiferente a celor care nu au nimic de spus celorlalti , decat cercului restrans intre care isi impart intre ei laude.
Deci iertati-l pe Cristi,caci gandul meu rau,dorinta mea de scandal a adus cearta pe forum.
Ortodoxia si crestinismul este in primul rand lupta cu tine insuti , iar nu lupta cu dusmani imaginari,prin toate colturile incaperii
Cand vom birui raul din noi , atunci ' leul se va imbratisa cu mielul ' si vom surade cu drag la remarcile acide ale lui Cristi

Last edited by iustin10; 22.10.2012 at 20:25:42.
Reply With Quote