View Single Post
Vechi 22.10.2012, 22:54:57
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
-a intemeiat o alta religie"descendentii nicolaitilor",dupa numele lor de familie(cine isi permite asta?nici macar Sf.Ioan Botezatorul care a fost cel mai sfant om nascut in neam omenesc)
Fals! Nicio persoana care a mers acolo nu a zis asta. Nimeni din cei carora le-am citit marturiile nu au specificat acest lucru. Niciunde in cartile sau inregistrarile doamnei nu a spus asta. Deci ce ai citit e dezinformare.

Citat:
-si-a facut casa de cult din casa ei(de ce?sunt atatea biserici in Romania)
Si crezi ca ar fi lasat-o vreun preot sa faca in biserica ceea ce facea in respectivul "templu"?

Citat:
-pe scena se venereaza statui si poze ale ei(totusi nu este prea mult?)
Unde ai vazut asta?

Citat:
-isi spune incarnarea Sf.Fecioare(asta nici nu o pot comenta,ma depaseste)
Are you joking? Doamna o cinstea pe Maica Domnului intr-un mod deosebit, ii adresa mereu laude si respect ca sa zic asa. Poti vedea in cartile dansei, deci eu nu vorbesc din auzite, am toate datele problemei cum s-ar spune.

Citat:
-face cunoscut lumii ca fiul ei nu s-a zamislit dupa regulile terestriale ale impreunarii cu barbatul(deja comentariile devin de prisos)
Ma rog, asa a zis...

Citat:
-descanta apa si apoi o vinde oamenilor drept"apa sfintita"(cu o idee buna de marketing se poate face bani frumosi din orice)
Ai baut (gustat) vreodata apa de la dansa? Eu da! La fel ca mii si mii de oameni. Efectiv NU te saturi. Puteai bea tone de apa, nu te saturai! A nu se intelege ca inca insetai, ci ai mai fi putut bea intr-una.

Odata un caine a fost calcat de o masina, a intrat in curtea dansei tarandu-se cu labele din fata, jumatatea din spate fiind zdrobita! A baut apa din acel izvor, si bea intr-una. Doamna a zis multimii speriate si ingrozite ca se va face bine. In cateva zile s-a refacut complet, si catelusul a ramas in curtea doamnei, Asta e adevarat, vazut si povestit de persoane care au fost martore, nu de pe net!

Citat:
-percepe taxe pt vindecari si tratamente(exact pe principiul opus al Mantuitorului,al sfintilor,calugarilor si preotilor).
Eu nu am auzit asta. Ba chiar tot ce impartea era gratuit. Bine, era normal ca sa si coste unele lucruri (carti, casete etc.), doar si la biserici/manastiri e asa. Pana si Mantuitorul cu Sf. Apostoli aveau punga cu bani, caci s-au supus regulii acestei lumi, e firesc. Dar pentru vindecari NICIODATA nu a cerut vreun ban la nimeni!

Citat:
Deci chiar neavand deosebita onoare de a o cunoaste pe aceasta persoana,mi-am facut o idee asupra intentiilor ei spirituale.
Ti-ai facut o idee dupa ce ai citit niste minciuni? Vad ca internetul mai degraba impartaseste lucruri false despre ce a fost acolo. Doamna a fost batjocorita si lovita inca din timpul vietii, si iata ca tot asa a ramas si in continuare.

Citat:
Daca cineva considera ca gresesc,sau am judecat-o gresit,este greseala mea.
Multumesc,ca am dreptul sa am o opinie!
Nu stiu daca gresesti sau nu, dar ce am avut de zis am spus-o mai sus. Orice opinie e binevenita :)

Last edited by Raoul; 22.10.2012 at 23:10:20.
Reply With Quote