Citat:
În prealabil postat de Yasmina
-a intemeiat o alta religie"descendentii nicolaitilor",dupa numele lor de familie(cine isi permite asta?nici macar Sf.Ioan Botezatorul care a fost cel mai sfant om nascut in neam omenesc)
|
Fals! Nicio persoana care a mers acolo nu a zis asta. Nimeni din cei carora le-am citit marturiile nu au specificat acest lucru. Niciunde in cartile sau inregistrarile doamnei nu a spus asta. Deci ce ai citit e dezinformare.
Citat:
-si-a facut casa de cult din casa ei(de ce?sunt atatea biserici in Romania)
|
Si crezi ca ar fi lasat-o vreun preot sa faca in biserica ceea ce facea in respectivul "templu"?
Citat:
-pe scena se venereaza statui si poze ale ei(totusi nu este prea mult?)
|
Unde ai vazut asta?
Citat:
-isi spune incarnarea Sf.Fecioare(asta nici nu o pot comenta,ma depaseste)
|
Are you joking? Doamna o cinstea pe Maica Domnului intr-un mod deosebit, ii adresa mereu laude si respect ca sa zic asa. Poti vedea in cartile dansei, deci eu nu vorbesc din auzite, am toate datele problemei cum s-ar spune.
Citat:
-face cunoscut lumii ca fiul ei nu s-a zamislit dupa regulile terestriale ale impreunarii cu barbatul(deja comentariile devin de prisos)
|
Ma rog, asa a zis...
Citat:
-descanta apa si apoi o vinde oamenilor drept"apa sfintita"(cu o idee buna de marketing se poate face bani frumosi din orice)
|
Ai baut (gustat) vreodata apa de la dansa? Eu da! La fel ca mii si mii de oameni. Efectiv NU te saturi. Puteai bea tone de apa, nu te saturai! A nu se intelege ca inca insetai, ci ai mai fi putut bea intr-una.
Odata un caine a fost calcat de o masina, a intrat in curtea dansei tarandu-se cu labele din fata, jumatatea din spate fiind zdrobita! A baut apa din acel izvor, si bea intr-una. Doamna a zis multimii speriate si ingrozite ca se va face bine. In cateva zile s-a refacut complet, si catelusul a ramas in curtea doamnei, Asta e adevarat, vazut si povestit de persoane care au fost martore, nu de pe net!
Citat:
-percepe taxe pt vindecari si tratamente(exact pe principiul opus al Mantuitorului,al sfintilor,calugarilor si preotilor).
|
Eu nu am auzit asta. Ba chiar tot ce impartea era gratuit. Bine, era normal ca sa si coste unele lucruri (carti, casete etc.), doar si la biserici/manastiri e asa. Pana si Mantuitorul cu Sf. Apostoli aveau punga cu bani, caci s-au supus regulii acestei lumi, e firesc. Dar pentru vindecari NICIODATA nu a cerut vreun ban la nimeni!
Citat:
Deci chiar neavand deosebita onoare de a o cunoaste pe aceasta persoana,mi-am facut o idee asupra intentiilor ei spirituale.
|
Ti-ai facut o idee dupa ce ai citit niste minciuni? Vad ca internetul mai degraba impartaseste lucruri false despre ce a fost acolo. Doamna a fost batjocorita si lovita inca din timpul vietii, si iata ca tot asa a ramas si in continuare.
Citat:
Daca cineva considera ca gresesc,sau am judecat-o gresit,este greseala mea.
Multumesc,ca am dreptul sa am o opinie!
|
Nu stiu daca gresesti sau nu, dar ce am avut de zis am spus-o mai sus. Orice opinie e binevenita :)