View Single Post
Vechi 23.10.2012, 10:26:14
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si eu as putea sa ma dau victima lui cristiboss ca s-a luat o data (nejustificat, zic eu) de mine, sau chiar a lui ioan - ca m-a facut in toate felurile pentru ca mi-am permis sa-l contrazic si chiar foarte subtil si sa fac apel la coalitii ale razbunarii, dar am pretentia ca nu sunt chiar atat de infantil.

Cate victime pe aici ...un crestin nu poate fi victima decat in masura in care este victima ne-iubirii de vrajmasi dupa porunca Evangheliei.

E asa greu sa nu porti pica, altora pentru slabiciunile lor si care dupa cum se vede, mai devreme sau mai tarziu tot pe ei ii ranesc - deci compasiune mai degraba?

Sigur, trebuie sa avem grija si de cei infantili, dar nu se poate intotdeuna, mai ales cand emit pretentii de mari autoritati duhovnicesti si nu permit, chipurile, sa li se conteste aceasta autoritate.
Sunt deacord cu tine AlinB.

Aceasta situatie nu mai poate continua.

Personal, asa cum am precizat anterior am fost pus intr-o situatie similara cu a ta insa pentru mine cuvintele dansului (fie ca sunt calomnii, injurii etc. fie ca sunt aprecieri, laude) sunt nule... nu le pun "la inima", insa altii sunt afectati.

Oricum consider ca ceea ce a facut dansul in cazul domnului Ioan Cezar, adica atacul la persoana (intrucat cunostea informatii din viata personala a lui Ioan Cezar), aducand in atentia publicului informatii private, delicate, sensibile... este inadecvat si inadminisbil, chiar si in spatiul virual.

Asadar consider ca trebuie luate masuri adecvate in acest sens pana nu vor mai fi si alte victime.

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote