View Single Post
Vechi 23.10.2012, 11:03:09
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu nu am nimic cu nimeni,si imi doresc ca toti cei implicati in acest"accident"sa ramana pe forum ca si pana acum.
Fiecare va lipsi in felul lui.

Nu-mi doresc sa ma amestec cu nimic,chiar am avut o curiozitate sincera vizavi de acele fraze(habar nu am ce inseamna sa fii gaura de la covrig...???)
Subscriu, sora Yasmina. Si eu am avut, candva, niste meciuri amicale cu Cata, si niste frecusuri nitel mai dure cu Savo/Decebal/tikkun olam/etc., dar acum, chiar daca sunt ultraecumenist (dar anti-sincretist) (sau tocmai de aceea, Cataline, extremele se atrag, nu? :P ) ma inteleg si ne respectam reciproc. Savo/Decebal m'a lasat in pace, deocamdata; imi e simpatic si el, pentru ca stilul lui imi aduce aminte de goregrind-metal, care au niste titluri si lyrics de mor de ras: un soi de bosumflare artificiala si artistica, sa zic asa, se vede si in unele postari ale sale. Mie a inceput sa imi placa.
O idee: quod attinet ofensa, eu zic asa: cineva te balacareste? Il/o citezi si dai comment: "nu e adorabil/a?" Sau "simpatic/a"? Cred ca asta e leacul, precum si ce a propus sora glykys. Pe bune, Cerul asta mi-a dat in minte, in eventualitatea in care dragii de colegi nitel mai ultrasi ma iau in tarbaca.
Alin ma piscase nitel, la prima noastra comunicare pe forum, anul trecut, si bine mi-a facut. Acum mi-e prieten, si il gasesc un tip profund, chiar cu stilul lui cu pH uneori mult sub 7 (care uneori e absolut necesar, ca "scuturatura"intru trezirea duhovniceasca). Nici mort nu l-as face "psihopat". A fost de cacat faza...
Si cu Cristiboss m'am harait nitel, pe topicul ala aiurea de tabloid si mahalagesc, cu "pedofilia unor preoti catolici", dar dupa aceea ne intelegem ca doi domni. Habar n'am despre el ca om, dar am vazut ce face parohia Sf. Mucenic Mercurie pe plan social, si daca el e parte din asta, atunci...incercati sa ii vedeti si alte laturi fratelui nostru...
Cu dl. Ioan Cezar (care intr-adevar, mi se confirma intuitia mea solariana: are ceva din Nichita Stanescu) nu am avut nici un "meci", amical sau nu. :) M'a deranjat profund insa termenul de "handilai", folosit la adresa internatilor de la Obregia. Holy shit, sa vorbesti ca profesionist, de oameni suferinzi, in felul/halul asta, e chiar sinistru. Am multi prieteni medici, si medicul meu curant, un medic exceptional si un bun credincios, din pacate plecat acum in afara, mi'a facut onoarea de a imi fi prieten. Am stat cu ei de vorba la multe beri. Ei bine, NICIODATA nu s'a grait vreun cuvant depreciativ la adresa unor pacienti, fie ei si mentali.
Sunt de acord cu acest campion al umorului fin si duhovnivesc care este fratele Dragos: e de tot blamul publicarea unui mesaj privat. Se pare ca in noi, balcanicii, zace un mahalagiu latent, sau cum ar zice Decebal, in potenta, in fiecare din noi.
Imi cer iertare, dar mi-am spus si eu mica mea parere. Nu dati cu pietre. :)
Reply With Quote