View Single Post
Vechi 23.10.2012, 11:20:04
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Eugen, sunt aproape sigura - si imi doresc asta - ca Ioan Cezar se va intoarce. A mai plecat candva, dar a revenit destul de repede.
Sper si eu, ca sa avem cu cine discuta.

Citat:
Eu i-am sugerat si lui Cristi sa ia o pauza de forum.
De ce?
Nu dansul ca persoana este "problema" ci comportamentul sau inadecvat.
Daca dansul cand va reveni din pauza sugeranta va avea acelasi comportament la ce va ajuta?
Important este ca toti se ne respectam sa ne comportam civilizat... nu sa ne ascundem o vreme...

Citat:
Cred ca te contrazici singur. Intai spui sa catalogam mesajele, si nu persoana. Un mesaj poate fi catalogat drept ignorant, de acord, dar nu poti avea niciodata certitudinea ca persoana care il scrie nu e om, e rautacios, incult, invidios etc.
Consider ca te-ai grabit cu afirmatia aceasta.
Omul este om si poate face si bune si rele.
Toti suntem pacatosi, toti cadem... mai mult sau mai putin in: lacomie, avaritie, desfranare, manie, invidie, trandavie, slava desarta, mandrie.

Mesajele sunt corespunzatoare starii noastre duhovnicesti... atunci cand suntem cazuti scirem intr-un fel, cand ne ridicam scriem in alt fel.

Citat:
Mai bine ar fi sa facem front comun impotriva patimilor care urla in fiecare din noi.
Pai acesta este si indemnul meu.
Consider ca solicitarile pe care le-am facut pentru userul Cristiboss unt pertinente in aceste situatii. Comportamentul dansului este inadecvat.

De asemnea consider ca domul Ioan Cezar nu va reveni daca va fi tratat in acelasi mod inadecvat.

Multui useri au precizat public ca sunt deranjati de manifestarile necivilizate (inclusiv ale lui Cristiboss).
Deci in concluzie, indemnul este la respectarea regulilor bunelor maniere, regulilor de baza in comunicare, de catre toti, inclusiv de catre userul Cristiboss.

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote