View Single Post
Vechi 23.10.2012, 11:50:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Era un mod ironic de a spune că ”a uitat”. El a pus pe public o dicuție privată. Eu acum nu am dat nume, ci doar am amintit că am trecut printr-o experiență asemănătoate, iar el ”care uitase” nu a ”omis” să treacă peste.
Ovidiu, tu ai adus in discutie asta, nu eu, si ai facut-o exagerand. Si ai continuat, acum trebuie sa reiau discutia, pentur ca ai facut niste afirmatii.
Eu ar trebui sa fiu deranjat, dar am fost doar pe moment, in schimb tu pentru ceva mult mai putin important reamintesti si dupa mult timp. Iti reamintesc, tu ai intervenit atunci in discutie, doar pentru a ma critica pe mine printr-un mesaj ironic. Un ortodox imi scrisese niste mesaje mai dure (nu era prima data), ajungand sa imi spun si ca sunt prost, din cauza ca scriam ceva ce nu agrea. Cand lucrurile se mai calmasera tu ai intrat si ai pus paie pe foc, apreciind ce scrisese acea persoana si spunandu-mi ca ma victimizez, ca poate are dreptate, ca scriu despre ecumenism, etc. Ma gandesc, ca o scuza, ca poate ai citit doar ultimul mesaj, altfel tu confirmai acele lucruri spuse despre mine. La sfarsit mi-ai spus sa nu ma supar, un fel de e adevarat ce spune, ca esti prost, dar nu te supara. Evident ca m-a deranjat, nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand aveam o disuctie in contradictoriu cu un eterodox sa vina altii sau altul sa ii tina partea. De aceea eu am spus ca e asocierea de idei motivul care te-a indemnat sa intri in discutie, pentru ca pana atunci nu cred ca avusesem un dialog pe forum.
In legatura cu mesajul privat, fara sa te cunosc tu mi-ai trimis un mesaj legat de un duhovnic, desi eu scrisesem aceleasi lucruri pe forum, nu prea am inteles de ce nu l-ai scris pe forum. Apoi ti-am spus despre sfintii catolici, tu mi-ai spus ce crezi si asta a fost tot. De unde sa stiu eu ca e secret ce crezi tu despre sfintii catolici? Nici macar nu ti-am urmarit mesajele pe forum, tu intervenisei in discutie. E ca si cum eu ti-as fi spus ca eu cred in ortodoxie si apoi ma supar ca afirmi pe forum ca sunt ortodox. Adica ceva evident. La fel, scriu despre ecumensim pe forum si pe privat sa spun ca adventistii sunt fratii nostri de credinta. Nu inteleg nici de ce ai facut caz acum, multi au pe forum conceptii asemanatoare, mai rau era daca spuneai ce spun eu despre sfintii catolici, pentru ca erai atacat.
Iar in discutia de acolo am inteles ca erai deranjat doar pentru ca ti s-a parut ca nu am spus exact ce crezi. Pana acum nu am avut nicio disputa cu vreun ortodox care are aceleasi conceptii ca si mine, adica traditionaliste (neecumeniste), si nici nu cred ca o sa am. Nu m-a atacat nimeni din aceasta cauza si nu mi-a spus ca de ce scriu despre conceptiile moderniste, doar unii din cei ce le au au fost deranjati.
Ca sa revin la sfaturile tale date in acel mesaj, imi spuneai ca exagerez, ca ma victimizez, iar tu te superi pentru lucruri de sute de ori mai mici si le amintesti. Uite si in ultimele mesaje tu ai avut un ton mai dur, de exemplu in ultimul imi spuneai ca bat campii. Eu am trecut cu vederea, dar ce se intampla daca iti spuneam eu asa, si nu tu, dupa cum reactionezi ma gandesc ca te-ai fi suparat foarte tare.
In concluzie, imi cer scuze daca te-a suparat cu ceva acea problema (desi eu nu inteleg, e posibil sa te fi deranjat) si ar fi bine sa nu mai pastram o relatie tensionata.

Last edited by catalin2; 23.10.2012 at 12:19:25.
Reply With Quote