Citat:
În prealabil postat de Eugen7
Oricum consider ca ceea ce a facut dansul in cazul domnului Ioan Cezar, adica atacul la persoana (intrucat cunostea informatii din viata personala a lui Ioan Cezar), aducand in atentia publicului informatii private, delicate, sensibile... este inadecvat si inadminisbil, chiar si in spatiul virual.
|
Eu am vazut "polemica" care a dus la izbucnirea sa zicem "ciudata" (desi cuvintele ar fi altele) a lui Ioan, si nu cred ca era ceva de care sa se faca atata caz.
Aspectul cu alcoolismul a fost adus in discutie dupa izbucnirea lui Ioan si in contextul in care s-a manifestat el, cuvintele care le-a spus, erau mai degraba o scuza decat o acuza.
De alte atacuri ale lui Cristi vizavi de Ioan, nu stiu insa pentru mine e clar ca Ioan se afla intr-un moment dificil, in care prezenta lui aici pe forum ii era mai degraba prilej de paguba decat de folos. Si cred ca si pentru altii, la fel.
De fapt a manifestat de la bun inceput o sensibilitate exagerata fata de cei care incercau sa-i conteste ideile sau autoritatea "duhovniceasca" dar in ultimul timp aceasta sensibilitate a evoluat total nefericit.
Ma mir ca oameni care ii cred maturi au un comportament de parinte care vor sa satisfaca capriciile copilului rasfatzat care plange, da cu fundul de pamant si la altii peste ochi pentru ca jucaria care nici macar nu este a lui, nu face ce vrea el sa faca.
In cazuri de genul asta, copilului trebuie sa i se ia jucaria si sa stea la colt o perioada, nu sa i se mangaie orgoliul si asa supradimensionat.
Nu stiu ce alte treburi au avut altii cu Cristi dar mi se pare total nepotrivit ca el sa fie privit agresorul suprem si nimeni sa nu sesizeze problemelele reale, si zic eu, destul de grave, pe care le avea Ioan si care in nici un caz nu-si gaseau solutia aici pe forum ba chiar dimpotriva.