View Single Post
Vechi 23.10.2012, 12:45:34
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Maretia iubirii lui Dumnezeu, manifestate in liberul arbitru dat noua. E foarte mare raspunderea umana privind acesta, aproape strivitoare. Asa ca, ajungand de aici la on-topic, vin si spun: sa folosim umorul, umplerea timpului/ignorarea, capacitatea de a ierta, orice, pentru a intelege si aprecia alteritatea celuilalt, chiar in situatii aproape inevitabil si impovarator de conflictuale.
Americanii au o vorba: "Failing to plan is planning to fail" (Esecul planificarii asigura planificarea esecului).

Astfel consider ca daca nu invatam nimic din aceste situatii inadecvante, daca nu luam masuri adecvate, pe viitor iar ne vom trezi in situatii de acest gen.

Personal l-am iertat pe userul Cristiboss pentru iesirile dansului inadecvate la adresa mea si nicidecum nu consider ca Ioan Cezar e vreun "sfintisor" "nedreptatit".

Cu totii gresim important este cum ne ajutam sa ne ridicam, cum ne ajutam sa nu mai repetam greselile.

Doamne ajuta.

P.S. Va rog sa remarcati ce "maretie" am dat propriei semnaturi. Cu siguranta acum este mai "mare" in ochii vostri.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote