Citat:
În prealabil postat de catalin2
Eu ar trebui sa fiu deranjat, dar am fost doar pe moment, in schimb tu pentru ceva mult mai putin important reamintesti si dupa mult timp. Iti reamintesc, tu ai intervenit atunci in discutie, doar pentru a ma critica pe mine printr-un mesaj ironic. Un ortodox imi scrisese niste mesaje mai dure (nu era prima data), ajungand sa imi spun si ca sunt prost, din cauza ca scriam ceva ce nu agrea.
|
Nu te-am criticat. E doar părerea ta. Că nu reusești să faci diferența, e altceva. Te invit să mai ciotești o dată mesajul. Evident că dacă tăceam era mult mai bine.
Citat:
Evident ca m-a deranjat, nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand aveam o disuctie in contradictoriu cu un eterodox sa vina altii sau altul sa ii tina partea.
|
Nu am ținut partea nimănui. Repet reia mesajul, erai prea prins și prea orbit de lupta pe care o duceai. Poate de asta m-ai văzut ca un apărpător. Nu este așa.
Citat:
In concluzie, imi cer scuze daca te-a suparat cu ceva acea problema (desi eu nu inteleg, e posibil sa te fi deranjat) si ar fi bine sa nu mai pastram o relatie tensionata.
|
Frate mă vezi cumva tensionat? Repet eu dădusem un exemplu aici pe forum fără să amintesc numele tău. Puteai să treci peste, căci nu ți-am pomenit numele. Faci niște conexiuni tare întortochiate, eu când am intervenit și ți-am spus poziția mea, nu a avut nici o legătură cu discuția noastră de pe privat care a fost una cât se poate de pașnică și fără nici o polemică. Eu ți-am spus punctul meu de vedere referitor la acel subiect de topic despre tine, cu rugămintea să nu te superi. Orice aș fi spus, normal era ca discuția noastră de pe privat să rămân privată, că tu nu știai că e privată....asta nu știu ce scuză o mai fi, dar o accept. Deci eu chiar nu am probleme cu relațiile tensionate. Și îți cer iertare pentru inetrvenția aceea, mai bine tăceam, recunosc.
ps: Cătălin te rog "Slăbește, lasă, iartă!"...e tot ce mai pot să-ți spun.