View Single Post
Vechi 23.10.2012, 19:05:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
1) Nu ne facem propria lege, ne folosim discernamantul de crestini botezati.

Nu am spus, tu ai afirmat. Poate mai de folos era să amintești de un duhovnic, o învățătură a BO etc

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
3) Prostitutie inseamna cu totul altceva. Inseamna sa platesti o femeie ca sa-ti satisfaci poftele sexuale.Dragostea fizica dintre soti, indraznesc sa afirm, nu are de-a face cu asa ceva.
Nu plateste nimeni pe nimeni, se daruiesc unul altuia. Si nu isi satisfac poftele, ci se gandesc si la placerea si binele celuilalt. Asta in afara de celelalte aspecte de care vorbeam.
Am folosit prea larg sensul cuvântului "prostituție", a fost doar un mod de a spune, de a întări idee, desigur mă gândeam la desfrânare. Nu-mi spune că nici asta nu poate exista în cadrul familei. Apropo uite ce spune pr Tănase:

Femeile care inghit pilulele, accepta prezervativul sau folosesc metoda calendarului, etc. se prostitueaza.

Azi, noi n-am putea face si noi asta. Poate deja in minte avem prostituatele de pe strada. Deacord. Dar nu pentru acelea avem noi marea grija ca acelea sunt putine.
Noi avem marea grija si marea strangere de inima si problema noastra, avem problema sotiilor noastre care se prostitueaza! Dar cum se prostitueaza?

Pai cum se prostitueaza la bordel. Ce este la bordel? La bordel exista o femeie sau mai multe femei astea sunt controlate de medic, in Germania este o strada intreaga asa cu asa ceva in vitrine e dezastru ce este acolo. Ma mir cum...adica ma mir, stai si te gandesti cum Dumnezeu poate sa permita? Si iata Dumnezeu in iubirea Lui tot ne asteapta. Si acolo exista un medic si acolo exista un control mai ales acum lucrurile stau destul de aspru si barbatii merg si savarsesc intr-un mod...fara scop cu o femeie necunoascuta un lucru lasat Dumnezeu in afara Cununiei " (religioase) ".

Barbatii nostrii ce savarsesc acelasi lucru cu propria lor nevasta! Dar merg si la Biserica, dar unii se si spovedesc altii se si impartasesc. Numai ca folosesc prezervativul, folosesc pilulele, folosesc pastilutele nu stiu ce mai fac nu stiu ce calendar mai tin si atunci inseamna ca se prostitueaza. E cam dur cuvantul eu stiu dar trebuie sa vorbim pe fata ca asta e tema! Tema este asta: Libertatea noastra in viata daruita de Dumnezeu.
Reply With Quote