View Single Post
Vechi 23.10.2012, 22:06:51
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
Sarea reprezinta invatatura crestina. Crestinii mereu au sarat ca Duminica se duc la biserica ca Maria nu a mai avut si alti fii ca pacatele se pot ierta de catre preoti etc. Dar sa zicem ca sarea este reprezentata de adventisti. Ce sare au sarat ei inainte de 1844? Sau chiar si dupa? Ei la inceput invatau ca sabatul trebuie tinut de la ora 12 noaptea. Deci sareau o sare proasta sau falsa. Dar Nt spune ca sarea nu se poate pierde. Deci sectantii contrazic acest verset.
Este o biserica care a sarat mereu? Da! Cea ortodoxa!(si dupa noi ortodocsii si cea catolica pana la schizma)
Apoi ce mai spune biblia?Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci, daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sunt dintre ai nostri. (1Ioan.2:19)
Noi am iesit din adventi sau adventii din sectele Americane? Cand domnul Miler profetea venirea lui Iisus...
Daca nu vrea sa asculte de ei, spune-l bisericii; si, daca nu vrea sa asculte nici de biserica, sa fie pentru tine ca un pagan si ca un vames. (Mat.18:17) Iata cat de importanta e biserica. Iar aceasta biserica poate fi biruita?Si Eu iti spun: tu esti Petru, si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea, si portile Locuintei mortilor nu o vor birui. (Mat.16:18)
daca biserica era acel grup care astepta aiurea venirea Domnului cum se impaca cu acest verset:Dar, daca voi zabovi, sa stii cum trebuie sa te porti in Casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui Viu, Stalpul si Temelia adevarului. (1Tim.3:15)?

Last edited by Neaguu; 23.10.2012 at 22:10:58.
Reply With Quote