Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Bine ar fi sa respecte userii forumului aceste reguli; dar pentru a se ajunge la acest lucru, ele trebuie sa intre in componenta Regulamentului de functionare al forumului.
Cred ca aceste reguli ar trebui adaugate Regulamentului de folosire al forumului, de care ar trebui sa dam cu ochii in clipa in care intram pe forum. Acesta zace insa ascuns undeva, nu se stie unde, printre multe topicuri, de nu mai stie nimeni nici ce scrie acolo, nici daca a fost actualizat sau a fost anulat cu totul.
Chiar daca nu este evident, acest forum are si o conducere, ca sa zic asa, compusa din oameni mai mult sau mai putin vizibili in virtual. Sa vedem daca aceste regului vor fi acceptate de acestia si puse la loc de cinste, sau vor fi trecute cu vederea din diverse motive, mai mult sau mai putin subiective.
|
Sunt de acord cu cele scrise, indosebi cu ceea ce am subliniat. Aceasta este si intentia mea pe care va indemn in mod public sa o sustinem, pentru a "nu ne mai face de ras" pe forum, pentu ca form-ul sa nu devina "camp de batalie" virtual pentru orgolii personale.
Una este polemica de idei si alta este cearta...
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Personal nu cred ca aceste reguli vor schimba ceva; bine ar fi sa pot spune ca am gresit.
|
Personal consider ca este atat in interesul nostru cat si al cititorilor form-ului precum si al administratorilor portalului ca sa existe ordine.
Asadar de noi depinde daca dorim sa facem util, benefic pentru noi toti.
Doamne ajuta.