Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Pe public nu. Cu prietenii pe care mi i-am făcut aici pe forum vorbesc pe mess sau la telefon. Cu unii în fiecare zi, cu alții foarte rar. Dacă mă hotărăsc să plec sau să rămân este doar hotărârea mea.
În legătură cu Ion Cezar sunt lucruri pe care nu le știu decât puțini afară de un grup de forumiști din București și e mai bine așa. Va reveni când va crede de cuviință, e o persoană foarte specială.
|
Sigur, Dorina, si asa se poate. Si ce faci daca nu ai legatura pe mess sau nr. de telefon? Ii lasi de izbeliste?
Cred ca s-a inteles gresit, ca cel, care se hotaraste sa plece de tot sau pentru o perioada astepta osanale. Nu, nu asteapta. Doar vrea sa spuna de ce pleaca. Eu asa vad.
Cei, care reactioneaza cu pareri de rau si osanale, simt si ei ruptura si au nevoie sa se exprime; dar repet nu le cere nimeni sa ii laude si sa ii planga pe cei care vor sa plece.
De multe ori dorim sa spunem unele lucruri si nu o facem; folosim atunci ocazia de despartire, pentru a pune unele lucruri la punct, fie ca esti cel care pleaca, sau cel care ramane.
Pe mine cel putin laudele primite ma pun mai mult in dificultate, decat sa ma bucure.
Deci scrisoarea de ramas bun face ordine in lucruri, pentru a nu lasa loc la presupuneri si intrebari fara raspuns.
Dar in final fiecare sa faca cum crede si sa nu puna semnul intrebarii la modul in care procedeaza un altul, caci nu ne putem pune in pielea aceluia si ca sa nu judecam.
Uite, Dorina, in privinta mea ia avut dreptate: m-am intors, desi nu as fi crezut ca voi mai fi dispusa sa imi pierd timpul pe aici. Pentru cata vreme? Nu se stie inca.